Stunten Op Grote Hoogte

In de wereld van ergonomisch tillen, ben ik altijd op zoek naar de  beste oplossing om rugklachten te voorkomen, efficiĆ«nt en veilig te werken. Onze trouwe vriend de Gevelridder kan tot maximaal 8.9 meter de lucht in, maar wat nou als deze hoogte voor u kinderspel is en u op veel grotere hoogtes stunt? Vandaag wil ik het hebben over een onmisbaar hulpmiddel voor de dappere ridders op de grotere hoogtes: de Elevall. Hijsen op grote hoogte, zonder dat er een grote en kostbare kraan ter plaatse hoeft te komen. Al gaat het om een raam, zonwering, balustradeglas of een ander groot element. Het is voor de Elevall allemaal niet te gek, met zijn bereik tot 60 meter kan hij objecten tillen tot wel 180 kg. Neem vooral een kijkje op de pagina van de Elevall via de GR-code hiernaast en laat het stunten maar aan Gevelridder over.

Bij Gevelridder staan wij voor veiligheid en duurzaamheid. Zonder de Elevall, verliest u veel tijd en geld. Denk aan de lang durende aanvragen voor vergunningen en de dure kraanwagens. Bij de Elevall werkt u niet alleen snel, het is ook nog is voor een goede prijs. Bij Gevelridder vinden wij dat onze klanten alleen het beste verdienen, ook vinden wij bij Gevelridder onze aarde erg belangrijk, daarom streven wij naar een uitstoot-vrij beleid. Bij het gebruik van een dure kraanwagen wordt er gemiddeld tot wel 95% meer CO2 uitgestoten dan met het gebruik van de Elevall. U bent dus niet alleen voor u zelf goed bezig maar ook voor de planeet aarde.

Verder vindt Gevelridder het enorm belangrijk dat alleen de juiste merken worden geselecteerd, deze merken moeten beschikken over kwaliteit en veiligheid. Door de jaren heen heb ik al een zorgvuldige selectie van merken samengesteld. Denk hierbij aan de Powr-grip, Grabo, Kim75 en Veribor. Deze merken hebben zich aan mij bewezen en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Nu is ook de Elevall geselecteerd om voor u als klant over alleen het beste hulpmiddel op de grote hoogte te kunnen beschikken. Draag een steentje bij aan een uitstootvrije wereld, en laat het stunten aan de Ellevall over.
Tot de volgende keer, blijf veilig tillen!
Met vriendelijke groet,
Sir Liftalot